Årets Stål & Verkstadsföretag 2014

Under Stål & Verkstads årsstämma utsågs 2014 års Stål & Verkstadsföretag med följande motivering:

”Framåtanda, innovativt ledarskap och engagemang är de tre nyckelorden för 2014 års Stål & Verkstadsföretag. Framåtanda, när man flyttade verksamheten från Stockholm till Värmland och följde rådet att samverka med omvärlden. Innovativt ledarskap, då man har deltagit i olika aktiviteter, som till exempel Stål & Verkstads Management-seminarier och utvecklat ett gott samarbete med ingenjörsstudenterna på Karlstads universitet. Engagemang genom arbetet att utveckla nationella standarder inom företagets bransch. 
Detta sammantaget gör Ventisol Brandventilatorer AB i Kristinehamn till en mycket värdig mottagare av utmärkelsen ”Årets Stål & Verkstadsföretag 2014”.”

– Vi är verkligen jätteglada och stolta över utmärkelsen och jag tillsammans med vår VD är överlyckliga!, säger Matthias Diego. Han är för tillfället i USA och kunde inte själv ta emot utmärkelsen på årsstämman. Till hösten kommer Ventisol att få möjlighet att presentera sin verksamhet på något av Stål & Verkstads större arrangemang, men Joonas Ahonen, en av Matthias kollegor, fick redan nu ta emot utmärkelsen i form av blommor och diplom på årsstämman.

 Klicka här för att läsa mer